Gode attraktioner i nærområdet

Laksens Hus ligger som nabo øst for Skjern BnB, og der er daglig åbent med udstilling og salg af fiskekort se på Skjern Å Sammenslutning

Dansk Vildtlaks Center ligger nord for Laksens Hus, og begge er spændende seværdigheder, man med fordel kan besøge. Danmarks Center for Vildlaks

Borris Skydeterræn har et meget stort areal med kæmpe flokke af kronvildt og gode cykel, gå og ridestier. Området kan være lukket for adgang i perioder. Info kan ses på digitale infotavler ved indgangene eller deres hjemmeside.

Cykle, gå og ridestier findes i hele nærområdet, og der er mange muligheder for fede oplevelser i naturen samt besøg i gamle velbevarede rakkerhuse, helt tilbage fra vores kendte forfatter HC Andersens tid.

Tilbuddene oser af mangfoldighed, det gælder blot om at lede efter det, som har din interesse.

Masser af kunst og skulpturer har gennem flere år været en stor del af vores Kommune. Holger Danske kan ses midt i Skjern på Holger Danskes Plads. Piet Hein Kysset og Piet Hein Ægget står i rundkørslerne i Skjern og afsluttes af vores nye Skulpturpark ”kender du typen” ved Innovest.

Byer som Tarm, Videbæk og Ringkøbing har også mange spændende skulpturer at vise frem. Det giver hyggelige oplevelser for syn og sanser, når man er på tur i vores store spændende kommune, som ligger i naturens rige med Skjern Å og Ringkøbing Fjord som midtpunkt.

Der er aktivitetsparker og golfbaner rundt om hele fjorden, udbuddet er stort, det gælder blot om at søge på det, man ønsker at opleve i vores fantastiske naturperle med frihed og respekt for naturen.

Hø Hotel

Tag din hest med på ferie og eventuelt book mig som guide på en tur i lokal området på hesteryg, priser aftales løbende alt efter ønsker til tur og ophold.

Mine islandske heste står tæt på huset og der kan ved aftale arrangeres små ture i landskabet, både ved åen, fjorden og havet. Fjorden rundt er en flerdages tur med overnatning undervejs.

God fangst