Hej

Fantastisk natur ved Skjern Å med laksefiskeri og udsigt til vand fra alle mine værelser 

Min visionsstjerne for mine gæster er: Natur, Balance og Sanselighed som naturligt findes i Naturens Rige omkring Skjern Å delta med gode vandre, cykle og ridestier.

Mit hus er en ældre nænsomt ombygget bungalow med udsigt på Skjern Å, som jeg kalder Norden og derfor har værelserne fået navnene: Reykjavik, Oslo, Stokholm og Helsinki.

Værelserne har gode kvalitetssenge med dyner, puder og sengelinned af god kvalitet og alt sammen er inkluderet i prisen.  Morgenmaden indeholder gode råvare, god hjemmebrygget kaffe og forskellige the.

For uden den fantastiske udsigt på Skjern Å der løber lige uden for stuen, er der brændeovn til at give varme og hygge efter en aktiv dag ved Åen og i Naturen.

Der vil ligge tørt brænde klar. Cykel kan lånes fra cykelskuret.

Fiskebord med vand er opsat udenfor til brug for at rense de store Laks og ørreder som fanges i Åen og fryser i aflåst lokale kan benyttes frit til opbevaring af fiskene ind til hjemrejse.

Enkelte færdigretter kan købes til opvarmning i mikroovnen ellers er køkkenet udstyret med gryder, pander m.m. til brug for egen madlavning, der er keramisk komfur med ovn samt opvaskemaskine.

Seværdigheder – Praktik – kontaktoplysninger og andet, finder du øverst på hjemmesiden ved at søge på underpunkterne.

Værelser